Om oss

Väg & Byggnad Harryson AB är ett mindre byggföretag med stora kapaciteter. Vi sysselsätter för närvarande ett 15-tal anställda med en bred kompetensbakgrund inom träarbete och betongarbete.

Under våra år i branschen har vi varit med om det mesta som industrin har att bjuda på. Vi har skruvat den minsta skruven och rest de största av väggelement. Och vi ser alltid fram emot nästa uppdrag.

Vallastan i Linköping

Vallastan i Linköping

En särskilt rolig punkt i våran historia var under åren 2017-2019 när vi var med och byggde den nya stadsdelen Vallastan i Linköping. Här agerade vi som byggnadsentreprenör för nyproduktionen av fyra stycken flerbostadshus, ett gårdshus i form av parhus samt ett större gemensamt felleshus.

Kontaktnätet som gav möjligheten till att få arbeta i Vallastan uppkom efter att vi hade byggt sex stycken radhus i området Tallboda i Linköping. Detta projekt gjorde vi på uppdrag av en investerings- & projektfirma som såg vår potential och som ville ha oss medverkande i deras nya projekt Integralen 1-4 i Vallastan.

Fyrudden i Gryt

Vi hade tidigare erfarenhet av större projekthantering sedan vi från år 2005 hade byggt 17st radhus och senare även övertagit ägande av fyra stycken tomter ute i Fyrudden i Gryt. Här har vi det artonde huset på gång till hösten 2021 och den sista tomten projekteras för närvarande.

Söker du jobb?

Om du är en fullt utbildad träarbetare eller betongarbetare som vill arbeta på många olika och roliga projekt över hela Östergötland och norra Kalmar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Våra anställda idag utgår för det mesta hemifrån och är bosatta i olika delar av Östergötland. Krav på B-körkort ställs.